Over ons

Jachtbemiddeling Sneekerhof is een echte kenner als het gaat om goed onderhouden boten. Door onze uitgebreide technische kennis weten wij precies waar wij op moeten letten. Met een boot van Jachtbemiddeling Sneekerhof weet u dan ook zeker dat u kiest uit een goed en betrouwbaar aanbod. Tijdens een korte intake bespreken we uw wensen. Wij komen daarna met een gericht en interessant aanbod, zodat u zelf niet eindeloos hoeft te speuren. Wij laten u daarna met veel plezier zien welk aanbod het beste past bij uw situatie. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten waar uw voorkeur naar uit gaat. Mocht u van ver komen dan kunt u via ons een idyllische overnachtings-arrangement in een B&B boeken of het familie Princess Hotel Oostergoo in Grou reserveren. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

princess-hotel-oostergoo-hotelaanzicht-vanaf-het-water_5
11028966_1462211730761042_4982146457896185357_n

AQUAVERIUM

In het centraal gelegen Friese watersportdorp Grou kunt u naar hartelust varen en zeilen. Maar weet u dat u zich er ook uitgebreid kunt informeren en rondkijken voor een nieuwe of gebruikte boot. Jachtbemiddeling Sneekerhof is gevestigd in het Aquaverium in Grou.

Dit prachtige pand langs de A32 met ruim opgezette showroom van maar liefst 11.000 vierkante meter biedt u direct zicht op een groot scala aan motorboten en sloepen van diverse lengtes. Thuis online het ruime aanbod bekijken kan een handige voorbereiding zijn, maar als u de boten direct kunt bekijken weet u veel sneller of de boot echt bij u past. Daarom nodigen wij u graag uit in het Aquaverium in Grou. Grou ligt tussen Heerenveen en Leeuwarden en u kunt bij ons voor de deur gratis parkeren. Wij beschikken over een restaurant waar u even gezellig iets kunt eten of drinken. Kijkt u voor de openingstijden van het Aquaverium Grou onder contact op deze website.