FINANCIERING

Heeft u eindelijk het schip van uw dromen gevonden, maar komt deze net boven uw budget uit. Moet u daarom deze mooie kans voorbij laten gaan? Wat Kuiper Verzekeringen betreft niet. Jachtbemiddeling Sneekerhof heeft goede connecties met Kuiper Verzekeringen. Wij zorgen in overleg met Kuiper Verzekeringen voor een snelle berekening, zodat u direct op de hoogte bent van uw mogelijkheden voor scheepsfinanciering.

Kuiper Verzekeringen is hét adres voor uw bootfinanciering. Zij onderhouden goede contacten met diverse banken waardoor zij in staat zijn snel en flexibel te handelen.

11028966_1462211730761042_4982146457896185357_n

WINTERSTALLING

Bent u al op de hoogte van de gunstige voorwaarden en pluspunten van onze winterstalling? De winterstalling van Jachtbemiddeling Sneekerhof is ondergebracht in de 11.000 vierkante meter grote verkoophal van het Aquaverium. De hal is vorstvrij, droog & condensvrij. Daarnaast bieden wij u full service, waardoor u verzekerd bent van onbeperkt vaarplezier. Dus gooi de trossen los en zet koers op Grou, het prachtige karakteristieke watersportdorp in hartje Friesland. Bel ons voor de scherpe tarieven.

ONDERHOUD

Jachtbemiddeling Sneekerhof biedt u full service, inclusief poetsen, motoronderhoud en het reinigen van de kap en kussens. Wij maken uw boot vaarklaar, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Wilt u ook zonder zorgen het water op? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook als u uw boot bij ons wilt laten verkopen kunnen wij uw boot controleren. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis en wij zijn altijd op zoek naar nieuw aanbod. Wij maken graag kennis met u.

SuperLauwersmeer1