B&B KIEK

In het hart van Friesland, midden in het natuurgebied “Nationaal Park de Alde Feanen”, ligt vlakbij het dorpje Oudega in Smallingerland B EN B KIEK.

 

De vrijstaande rietgedekte Bed en Breakfast ligt naast de woonboerderij. Beneden vindt u een douche met wc en wastafel en een eethoekje. Boven is een ruime slaap-woonkamer. U kijkt uit over de Wijde Ee en u heeft een schitterend uitzicht over het Nationaal Park en de landschappelijk aangelegde tuin. Een echte must om eens te verblijven.

b en b kiek

Komt u met een sloep: B EN B KIEK beschikt over een eigen insteekhaven met aanlegsteiger. Vanaf hier zijn vele tochten mogelijk naar onder andere Grou, Drachten, Earnewoude en Leeuwarden.

B ENB KIEK is het gehele jaar open. Honden en kinderen zijn helaas niet toegestaan. Voor meer informatie kijkt u op Facebook of www.benbkiek.nl. Gastvrouw Natalie en haar hond Vriendje zien u graag!

Het Arrangement Jachtbemiddeling Sneekerhof bij Princess Hotel Oostergoo in Grou

Voor slechts € 85 overnacht u met 2 personen in het prachtige familiehotel Princess Oostergoo aan de kade in Grou. Deze prijs omvat naast een heerlijke overnachting ook een lekker ontbijt en twee fugeltjes (bijzondere Friese drinkglaasjes voor aan boord). Een unieke kans om Friesland te ontdekken. Laat u het ons weten als u gebruik wilt maken van dit arrangement? Voor meer informatie over Princess Hotel Oostergoo kijkt u op www.oostergoo.nl.